info@houtatelierregine.nl    
Wil je het houtatelier bezoeken, bel of mail me dan even voor een afspraak.


@HoutatelierRegine   @HoutatelierR   +31 6 475 80 263

Houten harten

In het houtatelier maken we allerlei soorten houten harten ter herinnering aan hele vrolijke of verdrietige gebeurtenissen. Voor geboortes, huwelijken en huwelijksjubilea maken we houten harten die we inlijsten in handgemaakte schilderijlijsten. Indien gewenst kunnen we op de passe-partout een tekst of datum schrijven. Zoekt u een creatief alternatief voor het aloude receptieboek? Uw gasten kunnen hun naam en wens neerschrijven rondom twee houten harten die wij in een mooie handgemaakte schilderijlijst plaatsen. Na uw huwelijksfeest voorzien wij de lijst van glas en heeft u een persoonlijke natuurlijke herinnering aan al uw huwelijksdag.

Voor de herinneringen met een traan maken we in het houtatelier mooie massieve harten als beeld / sculpture. Een klein handzaam massief houten hartje als knuffelhartje behoort ook tot de mogelijkheden. Een hartje dat je dichtbij jezelf kunt houden. Een andere variant is de vulbare versie van berkenhout waar de as van uw dierbare(n) of geliefde(n) in kan. Naast de vulbare berken harten maken we ook deelbare harten. Harten uit twee of drie lagen massief hout waar je een beetje as in kunt bewaren of bv. de trouwringen van overleden ouders.

Schilderij harten

Harten gemaakt uit speciaal geselecteerd hout met bijzondere kenmerken passend bij de gelegenheid. Maatvoering en houtsoorten naar wens.

Deelbare harten

Handgemaakte harten uit bijzondere houtsoorten. In twee verschillende maatvoeringen uitgevoerd, 11 en 17 cm. Mooi om trouwringen of as in te bewaren.

Knuffelhartjes

Het kleinste massief houten hartje in de serie vanaf 7 cm breedte. Houtsoort naar wens.

Harten beelden

Harten gemaakt van houtsoorten en delen van de boom die bijzondere kenmerken in zich dragen. De perfecte imperfectie.

Vulbare berken harten

Harten urnen van gelaagd berkenhout. Diverse breedtes tussen 11 en 30 cm. Inclusief vullen en afwerken.

Houtsoort naar wens

Al onze harten worden op aanvraag en persoonlijk voor u gemaakt. In overleg bepalen we de houtsoort, uitvoering en afwerking. Levertijd afhankelijk van het model minimaal 3 weken.