info@houtatelierregine.nl    
Wil je het houtatelier bezoeken, bel of mail me dan even voor een afspraak.


@HoutatelierRegine   @HoutatelierR   +31 6 475 80 263

fablab VOOR FABULOUS TALENTS

JONGEREN DIE DE WERELD NET EVEN ANDERS BELEVEN KRIJGEN IN DIT FABLAB DE KANS OM HUN TALENT TE ONTDEKKEN, TE ONTWIKKELEN ÉN AAN DE WERELD TE LATEN ZIEN.  

FABLAB voor fabulous talents

Ik zie veel jongeren die hun talent nog niet ontdekt hebben. Dat is op zich niet erg. Ze hebben nog alle tijd van de wereld om dit talent te ontdekken. Het is echter anders voor jongeren die net even anders op de wereld staan, jongeren met special needs. Jongeren die door hun eigen aardigheden de aansluiting missen in het dagelijks leven, het onderwijs en het bedrijfsleven en daardoor uitvallen, de weg kwijtraken, eenzaam zijn of hun zelfvertrouwen kwijtraken. Terwijl ze eigenlijk zó bijzonder zijn dat ze de wereld juist meer kleur zouden kunnen geven. Maar wat als het zelfvertrouwen en het geloof in jezelf ontbreekt? In het FABLAB zet ik de talenten van deze jongeren duurzaam op 'aan' en krijgen ze weer geloof in zichzelf.


In mijn werkplaats ga ik samen met deze jongeren op zoek naar hun talent en coach ik ze in hun social skills. We maken van hun talent hun kracht. We ontwerpen én maken samen hoogwaardige producten in opdracht of voor verkoop via de webshop of de conceptstore. Vooralsnog start ik met jongeren die met hout mooie meubelen of game-, woonaccessoires willen maken. Uiteindelijk wil ik allerlei talenten samenbrengen in een talenten lab met verschillende werkplaatsen waar zij hun eigen plek hebben en waar de producten in een conceptstore verkocht worden.